Over

Over

Linsen Las & Constructie BV is gespecialiseerd in het verwerken en bewerken van RVS, aluminium en staal. Wij zijn een transparante innovatieve en klantgerichte organisatie met korte communicatielijnen. Klantgericht denken staat bij ons centraal in ons denken en handelen. Met onze ruim 25 jarige kennis en ervaring ondersteunen en adviseren wij onze opdrachtgevers en zijn wij in staat om gezamenlijk tot optimale resultaten te komen. Wij zijn daarin deskundig en flexibel en in staat om snel en adequaat te kunnen reageren.

Maatwerk of klantspecifieke producten

Levering van maatwerk of klantspecifieke producten worden, zoals u van ons mag verwachten, 100% afgestemd op uw wensen. In onderlinge samenwerking met onze opdrachtgever worden deze producten ontwikkeld, geproduceerd en conform de gemaakte afspraken uitgeleverd en eventueel gemonteerd. Afspraak is afspraak!

Van onderdeel tot seriewerk

Of het nu gaat om deelleveringen of complete projecten, halffabricaten, eindproducten, proefmodellen of unieke producten, klein seriewerk of doorlopend productiewerk, ook dan bent u bij ons aan het goede adres! Op basis van een ontwerp of tekening zijn wij in staat u een inzichtelijke en aantrekkelijke prijsopgave te doen inclusief een technische specificatie.

Projecten op maat

Door onze manier van denken en werken zijn wij ook de ideale partner als het gaat om de ondersteuning van eenmalige projecten. Onze gespecialiseerde projectafdeling is hierbij de onmisbare schakel in de communicatie tussen de opdrachtgever en onze productieafdeling. Een aanspreekpunt binnen onze organisatie begeleid het project van A tot Z en ontzorgt u als opdrachtgever. Op deze wijze nemen wij u veel werk uit handen.

Ontwerp en tekenwerk

Onze projecten worden door ons op het bedrijfsbureau uitgewerkt in diverse cad systemen. Hierdoor zijn wij in staat ingewikkelde constructies te vereenvoudigen tot inzichtelijk twee- en/of driedimensionaal tekenwerk. Het geeft ons en u als onze opdrachtgever inzicht in de constructie en maakt het voor ons mogelijk optimaal te ontwerpen en te produceren.

Levertijden

Wij ontwerpen, produceren en monteren tegen een uitstekende prijskwaliteitverhouding. Naast prijs en kwaliteit staat ons bedrijf bekend om zijn flexibiliteit en snelle levertijden.

Onze missie

Het nakomen en het nemen van verantwoordelijkheid voor de verplichtingen die wij met onze opdrachtgevers zijn overeengekomen. Dit doen wij op basis van klantgericht denken en handelen. Wij zijn daarin transparant, deskundig en betrouwbaar. Wij realiseren ons steeds weer opnieuw dat het belang van onze opdrachtgever ons belang is. Als management streven wij ernaar dat iedere klantrelatie een bijdrage levert aan de continuiteit en verantwoorde groei van onze onderneming.